Station Oost en voormalig Bastion Hotel

Het projectgebied bestaat uit verschillende deelgebieden. Je ziet ze in de kaart hierboven. Per deelgebied vind je hieronder een beschrijving. We leggen uit wat kenmerken en kwaliteiten zijn, en ook welke ontwikkelingen er eventueel al plaatsvinden. Ook schetsen we de mogelijkheden voor eventuele nieuwe ontwikkelingen. Die verschillen per gebied. Ieder gebied heeft andere kwaliteiten, opgaven en betrokken partijen. Op deze manier willen we je een zo goed mogelijk beeld geven van de huidige situatie.

Station Oost is een herkenbare plek in het gebied. Het is belangrijk dat het station en de omgeving schoon, heel en veilig is. Het station wordt op dit moment niet heel intensief gebruikt voor het openbaar vervoer.

Bij toekomstige ontwikkelingen in het gebied kan dit gebruik gaan veranderen en kan dit station als OV-knooppunt wellicht versterkt worden.

Direct naast het station staat het voormalige Bastion hotel. Op dit moment heeft de huidige eigenaar van dit voormalig hotel er tijdelijk arbeidsmigranten gehuisvest.  De eigenaar heeft echter de intentie om tot een herontwikkeling van deze plek te komen. De ideeën en dromen die we willen ophalen, vormen een belangrijke input voor het maken van een concreet plan voor deze locatie. Bij het maken van dat plan gaat het behalve om het voormalig hotel ook om andere vraagstukken zoals het komen tot oplossingen voor het parkeren bij het station, de ontsluiting van het gebied, de kwaliteit van het groen en de kwaliteit van de hele stationsomgeving.

Heb je een vraag over deze locatie? Laat deze hieronder achter.
Je kunt ook meedenken over de toekomst van deze locatie en het hele gebied.

Afbeeldingen

0  reacties

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Lees hier onze huisregels

Vragen of opmerkingen?
Neem contact op!

 

 

Cookie-instellingen