Voormalig KPN kantoor

Het projectgebied bestaat uit verschillende deelgebieden. Je ziet ze in de kaart hierboven. Per deelgebied vind je hieronder een beschrijving. We leggen uit wat kenmerken en kwaliteiten zijn, en ook welke ontwikkelingen er eventueel al plaatsvinden. Ook schetsen we de mogelijkheden voor eventuele nieuwe ontwikkelingen. Die verschillen per gebied. Ieder gebied heeft andere kwaliteiten, opgaven en betrokken partijen. Op deze manier willen we je een zo goed mogelijk beeld geven van de huidige situatie.

Op deze locatie staat een voormalig kantoor van KPN. ABB is de eigenaar van het gebouw. En wil dit gebied herontwikkelen. ABB heeft hiervoor een plan gemaakt. Het plan gaat uit van een verbouwing van het oude KPN kantoor. Ook wil ABB er een nieuw gebouw neerzetten voor wonen en commerciƫle functies.

Het gaat om ca. 275 appartementen. De planvorming is al in een vergevorderd stadium. De benodigde ruimtelijke ordeningsprocedure wordt in 2020 verder doorlopen. De start van de uitvoering is gepland in 2021.

Het is interessant om te bekijken hoe deze ontwikkeling aansluit bij de opgave van het totale gebied. Hoe sluiten bijvoorbeeld andere mogelijke ontwikkelingen aan op dit plan? En welke voorzieningen zijn gewenst op de begane grond en welke andere voorzieningen zijn er nog meer gewenst in het gebied?

Heb je een vraag over deze locatie? Laat deze hieronder achter.
Je kunt ook meedenken over de toekomst van deze locatie en het hele gebied.

Afbeeldingen

0  reacties

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Lees hier onze huisregels

Vragen of opmerkingen?
Neem contact op!

 

 

Cookie-instellingen