Hoek Bruistensingel, Transferium en Aartshertogenlaan

Het projectgebied bestaat uit verschillende deelgebieden. Je ziet ze in de kaart hierboven. Per deelgebied vind je hieronder een beschrijving. We leggen uit wat kenmerken en kwaliteiten zijn, en ook welke ontwikkelingen er eventueel al plaatsvinden. Ook schetsen we de mogelijkheden voor eventuele nieuwe ontwikkelingen. Die verschillen per gebied. Ieder gebied heeft andere kwaliteiten, opgaven en betrokken partijen. Op deze manier willen we je een zo goed mogelijk beeld geven van de huidige situatie.

Dit deel van het gebied kent verschillende karakters. In het gebied bij de hoek van de Bruistensingel staan 36 tijdelijke woningen. Woningcorporatie BrabantWonen plaatste ze er in 2016 voor een periode van 10 jaar.

Het afgesloten deel van de Aartshertogenlaan en omgeving heeft vooral een groen karakter.

Het transferium is daarentegen een overwegend verhard terrein. Parkeren kan er in een toekomstige ontwikkeling misschien op een betere manier een plek krijgen, zodat het minder ruimte in beslag neemt.

Ter hoogte van de Aarthertogenlaan plaatste woningcorporatie Zayaz in oktober 2019 20 tijdelijke woningen. Ook voor een periode van 10 jaar. Het ambitiedocument dat we maken, kijkt verder dan deze 10 jaar. En gaat dus ook over de periode ná deze tijdelijke woningen.

Heb je een vraag over deze locatie? Laat deze hieronder achter.
Je kunt ook meedenken over de toekomst van deze locatie en het hele gebied.

Afbeeldingen

0  reacties

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Lees hier onze huisregels

Vragen of opmerkingen?
Neem contact op!

 

 

Cookie-instellingen