Sportgebied de Vliert

Het projectgebied bestaat uit verschillende deelgebieden. Je ziet ze in de kaart hierboven. Per deelgebied vind je hieronder een beschrijving. We leggen uit wat kenmerken en kwaliteiten zijn, en ook welke ontwikkelingen er eventueel al plaatsvinden. Ook schetsen we de mogelijkheden voor eventuele nieuwe ontwikkelingen. Die verschillen per gebied. Ieder gebied heeft andere kwaliteiten, opgaven en betrokken partijen. Op deze manier willen we je een zo goed mogelijk beeld geven van de huidige situatie.

Dit gebied kenmerkt zich al vele jaren door sportfuncties. Denk daarbij aan het Sportiom (sport en leisure), stadion de Vliert, de voetbalvelden van BVV en de tennisvelden van tennisvereniging Bastion Baselaar. Veel mensen uit ’s-Hertogenbosch én uit de regio weten deze functies te vinden.

Het zijn functies waar, soms op piekmomenten, dan ook veel bezoekers komen. Elke functie heeft op dit moment het parkeren zelf georganiseerd. Hier liggen kansen om dit anders te organiseren waardoor er ook meer ruimte kan ontstaan.

Bij stadion de Vliert, in het aangrenzend grasgebied, plaatst woningcorporatie Zayaz 54 tijdelijke woningen. Ook weer voor een periode van 10 jaar. Het ambitiedocument dat we maken, kijkt verder dan deze 10 jaar. En gaat dus ook over de periode ná deze tijdelijke woningen.

Heb je een vraag over deze locatie? Laat deze hieronder achter.
Je kunt ook meedenken over de toekomst van deze locatie en het hele gebied.

 

 

Afbeeldingen

0  reacties

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Lees hier onze huisregels

Vragen of opmerkingen?
Neem contact op!

 

 

Cookie-instellingen