Mijn idee voor sport en gezondheid

107 keer bekeken 9 reacties

9  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...
Jill 29-06-20 om 10:50

A la spoorpark in Tilburg een park waar jong en oud kan ontmoeten. Met horeca en leisure functionaliteit. Dus voor ieder wat wils. Evt met een stadsstrand voor de zomerperiode. Het moet bruisen en je moet jezelf thuisvoelen. Een uitnodiging om te bewegen en te ontspannen. 

VR 29-06-20 om 9:36

Een fijn boulevardpark zoals het spoorpark in Tilburg. Een prachtige ontmoetingsplek voor uiteenlopende leeftijden en interesses. Pumptrack, skatebaan (bowl), basketball, pana, picknickplaatsen, zitgelegenheden, waterspeelplaatsen, horeca-punt, uitkijktoren, klimwand etc. 

 

 

Valerie 22-06-20 om 13:31

Een mooi sportpark met een openbare pumptrack, MTB route zodat de kinderen nog beter gefaciliteerd worden om buiten te spelen. 

Tom 04-06-20 om 19:42

Graag zie ik op het gebied van sport en recreatie een verdere ontwikkeling in de openbare ruimte. Vanuit dit thema zie ik een verbinding / rode draad met de reeds aanwezige sportfaciliteiten/vereniging met de openbare ruimte om buiten te sporten , recreëren en ontmoeten.
In de wijk maaspoort is bijvoorbeeld een calisthenicspark gerealiseerd waar succesvol mensen uit de wijk komen trainen individueel, in groepsverband maar waar ook scholen en verenigingen gebruik van maken. Dit is verbinden van buurtbewoners in de buitenlucht, verbinden van binnen en buiten en versterken van de stad.

Danyel Deckers 24-05-20 om 12:35

Een multifunctionele binnenhal voor buitensporten:

Klimmuur

Hockey

Tennis

Padel

Het terrein tussen de tennisvelden en bvv zou hier uitermate voor geschikt zijn.

Sylvie 14-05-20 om 13:21

Behoudt de voetbalvelden, scouting, tennis etc! 

Anoniem 12-05-20 om 19:20

Open air bioscoop en / of discotheek

Mats 12-05-20 om 19:19

Open air discotheek of bioscoop

SA 09-05-20 om 11:28

Denk ook aan een permanente blaashal voor indoor hockey en tennis waar al jaren behoefte aan is voor zowel Den Bosch als de randgemeenten.

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Lees hier onze huisregels

Vragen of opmerkingen?
Neem contact op!

 

 

Cookie-instellingen