Speelplekken, en ruimte voor sport en ontspanning zijn het meest belangrijk voor de inrichting.

04-05-2020
121 keer bekeken 4 reacties

Denk met ons mee! We horen graag welke kansen jij ziet voor dit gebied. Hieronder vind je een aantal stellingen, waarop je steeds met ‘eens’ of ‘oneens’ kunt reageren. Gewoon door op de button in de afbeelding te klikken. Iedere reactie is waardevol. 

Wil je ook een toelichting achterlaten bij je keuze? Klik dan op de ‘lees meer’ tekst onder de stelling en laat daar je reactie achter.

Wil je daarnaast ideeën, dromen en suggesties met ons delen voor dit gebied, laat dan een open reactie achter.   

Filter op thema:

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

 

 

 

Stellingen:

Thema: groen. Groen en natuur in de wijk zijn belangrijk voor het leefklimaat in de stad en voor het welbevinden van de mensen die er wonen en werken. In het gebied van station Oost en omgeving zie je vooral bij de Aartshertogenlaan veel groen.

Bij het nadenken over de toekomst van het gebied is het belangrijk om ook te kijken naar hoe groen het gebied moet worden of blijven. Zie je er liever meer groen? Wat zijn waardevolle plekken? En, waar liggen kansen?

Afbeeldingen

Groen

Stemmen

191 totaal
86 eens
105 oneens

Reageren

Twitter

4  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...
M-F Claessen 26-05-20 om 21:02

Groen is ontzettend belangrijk. Zeker in de stad! Het Sportiom is een afschuwelijke betonnen bak met totaal geen groen eromheen. Vreselijk. Ook missen er leuke speelvoorzieningen voor kinderen in deze omgeving. Er zijn zoveel simpele mogelijkheden voor mooie speeltuinen waar kinderen zich lekker kunnen uitleven. 

 

Sarah 25-05-20 om 21:00

Groen en duurzaam zijn het meest belangrijk, dat kan ook in andere vormen als bv daktuinen, verticale tuinen. 
alleen bouwen op grijze grond, laat groene grond groen blijven en uitbreiden.

Bewoner hintham 08-05-20 om 14:24

Het is niet he5 belangrijkste, maar openbare ruimte moet wel uitnodigen tot ontmoeten en bewegen. Dus juist wel in directe woonomgeving en niet op afstand!

pseudoniem 08-05-20 om 13:15

Dit gaat alleen meer voor meer overlast geven in de buurt van woningen. Kinderen en jongeren gaan zich hier verzamelen, en maken geluidsoverlast. (zowel overdag als 's avonds en 's nachts) Dit gebeurt nu ook al bij de speeltoestellen en Jeu de Boulles baan aan de Meester Broerensingel. Niet in de buurt van woningen dus! (minimaal 500 meter afstand houden)

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Lees hier onze huisregels

Vragen of opmerkingen?
Neem contact op!

 

 

Cookie-instellingen