Er zijn al zoveel sportfuncties in het gebied. Wonen en werken komen daardoor teveel in het gedrang.

04-05-2020
86 keer bekeken 2 reacties

Denk met ons mee! We horen graag welke kansen jij ziet voor dit gebied. Hieronder vind je een aantal stellingen, waarop je steeds met ‘eens’ of ‘oneens’ kunt reageren. Gewoon door op de button in de afbeelding te klikken. Iedere reactie is waardevol. 

Wil je ook een toelichting achterlaten bij je keuze? Klik dan op de ‘lees meer’ tekst onder de stelling en laat daar je reactie achter.

Wil je daarnaast ideeën, dromen en suggesties met ons delen voor dit gebied, laat dan een open reactie achter.   

Filter op thema:

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

 

 

 

Stellingen:

Thema: sport en gezondheid. Voetbal, zwemmen en schaatsen. Een kleine greep uit de vele mogelijkheden om in het gebied te sporten. Mede doordat het Sportiom, stadion de Vliert en de tennis- en voetbalvelden er liggen.

Afbeeldingen

Sport en gezondheid

Stemmen

189 totaal
33 eens
156 oneens

Reageren

Twitter

2  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...
Anoniem 04-06-20 om 20:01

Er is niet teveel , het mag meer een geheel worden met gedeelde faciliteiten, onderlinge samenwerking en verbindingen in de wijk, o.a. door het hebben van een sociale rol en integreren van makkelijke toegankelijke buitensport. 

Anoniem 11-05-20 om 11:07

wonen en werken komen niet door sportfaciliteiten in het gedrang. Er is volop ruimte te maken om te wonen en eventueel om te werken. Bovendien hebben veel van de sportvoorzieningen een stedelijke functie.

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Lees hier onze huisregels

Vragen of opmerkingen?
Neem contact op!

 

 

Cookie-instellingen