Een winkel voor dagelijkse boodschappen is een goede toevoeging.

04-05-2020
127 keer bekeken 9 reacties

Denk met ons mee! We horen graag welke kansen jij ziet voor dit gebied. Hieronder vind je een aantal stellingen, waarop je steeds met ‘eens’ of ‘oneens’ kunt reageren. Gewoon door op de button in de afbeelding te klikken. Iedere reactie is waardevol. 

Wil je ook een toelichting achterlaten bij je keuze? Klik dan op de ‘lees meer’ tekst onder de stelling en laat daar je reactie achter.

Wil je daarnaast ideeën, dromen en suggesties met ons delen voor dit gebied, laat dan een open reactie achter.   

Filter op thema:

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

 

 

 

Stellingen:

Thema: werken. ‘Werken’ is een breed begrip. Je kunt daarbij denken aan kantoren, bedrijven, maar ook bijvoorbeeld winkels of vrijetijdsbesteding. Dit zie je nu vooral rondom stadion de Vliert.

Wanneer het gebied verder ontwikkeld wordt, is het de vraag óf en waar plaats is voor meer van dit soort functies. Brengen deze functies levendigheid? Of is het juist een bron van overlast en drukte? Aan welke functies denk je bijvoorbeeld?

Afbeeldingen

Werken

Stemmen

210 totaal
134 eens
76 oneens

Reageren

Twitter

9  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...
Anoniem 24-05-20 om 17:02

Want aanbod is beperkt, kan mooi samen met station

B 22-05-20 om 19:51

Vanuit carolus is elke supermarkt ver weg. Nauwelijks te voet bereikbaar...

Piet 19-05-20 om 15:36

Een dergelijke functie trekt veel verkeer en niet het verkeer dat komt om te verblijven of voor een dynamische sfeer zorgt. Laat de boodschappenfunctie in de winkelcentra blijven en niet verspreiden over de stad, zo blijven de winkelcentra, ook de kleinere, levensvatbaar en wordt leegstand op andere locaties voorkomen.

Anoniem 16-05-20 om 23:24

huidige winkelcentrum met action en albertheijn voldoet gewoon niet aan huidige vraag. Zouden uit moeten kunnen groeien om zo ook groei van wijk op te vangen.

A. B. 10-05-20 om 20:09

Op loopafstand zijn er geen supermarkten. Zou graag ter hoogte van station-oost een AH, jumbo (to go evt) en Hema zien. 

Anoniem 09-05-20 om 11:31

Met de nieuwe wijk Carolus en Hervensche Park en de eventuele nieuwbouw Aartshertogenlaan is aan een winkelgebied zoals de Gruttostraat, maar dan met meer parkeermogelijkheden, wel behoefte.

Bewoner hintham 08-05-20 om 14:02

voorzieningen zijn relatief beperkt in deze hoek van den bosch. Weinig verswinkels en weinig pleisterplekken om even lekker buiten te zitten.

Carolien 07-05-20 om 21:40

Op dit moment zijn er te weinig winkels in de buurt van carolus

Bewoner 07-05-20 om 18:20

Ik mis een verse bakker, visboer, groenteboer etc. Supermarkten genoeg maar verder weinig speciaalzaken in de buurt en ik mis leuke lunchzaken en een groen terras. Daar is zeker animo voor. We zijn nu aangewezen op twee 'vergane glorie' plaatsen: lokatie Jumbo/Lidl en AH/Action. Terwijl er hier een grote doelgroep woont die meer te besteden heeft en kwalitatief beter aanbod zou willen open.

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Lees hier onze huisregels

Vragen of opmerkingen?
Neem contact op!

 

 

Cookie-instellingen