In dit gebied liever niet meer werkfuncties toevoegen.

04-05-2020
114 keer bekeken 5 reacties

Denk met ons mee! We horen graag welke kansen jij ziet voor dit gebied. Hieronder vind je een aantal stellingen, waarop je steeds met ‘eens’ of ‘oneens’ kunt reageren. Gewoon door op de button in de afbeelding te klikken. Iedere reactie is waardevol. 

Wil je ook een toelichting achterlaten bij je keuze? Klik dan op de ‘lees meer’ tekst onder de stelling en laat daar je reactie achter.

Wil je daarnaast ideeën, dromen en suggesties met ons delen voor dit gebied, laat dan een open reactie achter.   

Filter op thema:

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

 

 

 

Stellingen:

Thema: werken. ‘Werken’ is een breed begrip. Je kunt daarbij denken aan kantoren, bedrijven, maar ook bijvoorbeeld winkels of vrijetijdsbesteding. Dit zie je nu vooral rondom stadion de Vliert.

Wanneer het gebied verder ontwikkeld wordt, is het de vraag óf en waar plaats is voor meer van dit soort functies. Brengen deze functies levendigheid? Of is het juist een bron van overlast en drukte? Aan welke functies denk je bijvoorbeeld?

Afbeeldingen

Werken

Stemmen

179 totaal
101 eens
78 oneens

Reageren

Twitter

5  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...
Anoniem 28-05-20 om 11:09

Gemeentebreed graag nadenken over waar bedrijventerrein en waar kansen voor transformeren tot woonlocaties 

Anoniem 28-05-20 om 11:08

Alleen eventueel woon-werkpanden

Anoniem 28-05-20 om 11:07

Deze doet het niet

JW 17-05-20 om 11:08

Vreemde vraag. Vrijetijdsbesteding: Als iemand een speeltuin of kinderboerderij wil toevoegen, prima; lijkt me ook dat zwembad, ijsbaan en stadion blijven. Winkels: in de binnenstad en huidige winkelcentra is er veel leegstand, lijkt mij slecht plan om nieuwe winkels te plannen. Kantoren: zorgen voor meer auto's en is daar niet ook al leegstand? En blijven kantoormedewerkers na de corona-tijd ook meer thuiswerken zodat in regio Den Bosch het kantooraanbod al meer dan voldoende is?

Bart 11-05-20 om 12:56

Er mag wat mij betreft best wat ruimte gemaakt worden voor kleinschalige horeca in het groen. Een terras voor een kopje koffie zou een verrijking zijn voor de wijk.   

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Lees hier onze huisregels

Vragen of opmerkingen?
Neem contact op!

 

 

Cookie-instellingen