Er moeten meer mogelijkheden komen voor openbaar vervoer (OV).

04-05-2020
95 keer bekeken 3 reacties

Denk met ons mee! We horen graag welke kansen jij ziet voor dit gebied. Hieronder vind je een aantal stellingen, waarop je steeds met ‘eens’ of ‘oneens’ kunt reageren. Gewoon door op de button in de afbeelding te klikken. Iedere reactie is waardevol. 

Wil je ook een toelichting achterlaten bij je keuze? Klik dan op de ‘lees meer’ tekst onder de stelling en laat daar je reactie achter.

Wil je daarnaast ideeën, dromen en suggesties met ons delen voor dit gebied, laat dan een open reactie achter.   

Filter op thema:

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

 

 

 

Stellingen:

Thema: verkeer. Het gebied van station Oost en omgeving ligt zeer centraal én is goed bereikbaar. Het gebied wordt omsloten en ontsloten door meerdere grotere wegen. Ook in het gebied zelf zijn er meerdere wegen en fietspaden.

Moet de structuur van wegen blijven zoals die nu is? Vind je dat er een tekort is aan wegen en paden, of mag het juist wel iets minder? Mogen andere (en nieuwe) manieren van vervoer meer aandacht krijgen?

Afbeeldingen

Parkeren, verkeer, smart mobility

Stemmen

186 totaal
143 eens
43 oneens

Reageren

Twitter

3  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...
Anoniem 04-06-20 om 19:59

Geef station oost een grotere rol in dit gedeelte van de stad, met winkels en horeca,  een knooppunt voor OV, F59, etc. 

bewoner hintham 08-05-20 om 14:06

Er liggen zeker kansen voor beter openbaar  vervoer. De stelling en de toelichtende tekst zijn echter onderling niet helemaal in lijn. Gaat het hier over de wegenstructuur of over het OV?

Anoniem 08-05-20 om 12:16

Maak van het station een tweede knooppunt voor OV bus  met busbanen  goede aansluiting op de treinen.  Zo wordt er meer gebruik gemaakt van het station en wordt Centraal Station ontlast omdat het daar al erg druk is met bussen. Niet elke lijn moet langs het centraal station.

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Lees hier onze huisregels

Vragen of opmerkingen?
Neem contact op!

 

 

Cookie-instellingen