Minder parkeerplaatsen door de mogelijkheden van het parkeren te combineren of beter te benutten.

04-05-2020
111 keer bekeken 3 reacties

Denk met ons mee! We horen graag welke kansen jij ziet voor dit gebied. Hieronder vind je een aantal stellingen, waarop je steeds met ‘eens’ of ‘oneens’ kunt reageren. Gewoon door op de button in de afbeelding te klikken. Iedere reactie is waardevol. 

Wil je ook een toelichting achterlaten bij je keuze? Klik dan op de ‘lees meer’ tekst onder de stelling en laat daar je reactie achter.

Wil je daarnaast ideeën, dromen en suggesties met ons delen voor dit gebied, laat dan een open reactie achter.   

Filter op thema:

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

 

 

 

Stellingen:

Thema: parkeren. Er zijn veel parkeerplaatsen in het gebied. Denk maar aan de parkeerplaatsen bij het stadion, het Sportiom, het transferium en de P+R bij station Oost. Bij evenementen is het er druk met parkeren en staan er veel auto’s, maar op andere momenten is het juist heel rustig en leeg.

Met het oog op de toekomst kan hier mogelijk slimmer mee worden omgegaan. Zonder dat het ten koste hoeft te gaan van de mogelijkheden om er te parkeren. Welke kansen en mogelijkheden zijn er voor parkeren? Welke parkeerproblemen zijn er in de omliggende wijken?

Afbeeldingen

Parkeren, verkeer, smart mobility

Stemmen

181 totaal
172 eens
9 oneens

Reageren

Twitter

3  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...
Jill 29-06-20 om 10:41

Denk aan aanvullende activiteiten die op het grote parkeerterrein gerealiseerd kunnen worden. Beach volleybal, stadsstrand, festival activiteiten a la food treck, rommelmarkten etc etc

Roel Van Schaijk 15-06-20 om 15:05

Als ze hiermee bedoelen 'minder parkeerpleinen' in t straatbeeld: eens, maar er zál geparkeerd moeten worden. Dit kan ook prima onder appartementencomplexen en op overdag leegstaande parkeerplaatsen rondom de Vliert of 's avonds rondom scholen.

Marc Kr 10-05-20 om 11:07

De lege parkeerplaatsen kunnen beter benut worden. Maak recreatie mogelijk op de stille momenten. Camperaars die Den Bosch willen bezoeken blijven maar 1 of 2 nachten en bij voetbalwedstrijden kunnen ze even niet terecht. Een camperplaats met wat voorzieningen (elektra water chemisch toilet) is vaak voldoende. Een bewakingsloge met wat douches, wasmachine en simpel winkeltje zal het helemaal compleet maken. Met Sportiom in de buurt en het transferium is het een prima plek en door het 's avonds wat levendiger te maken zal het minder uitnodigen voor overlast door jongeren. Combineer de camperplaats met evenementen (foodtrucks, rommelmarkten) en t wordt een uitgaanskleding voor alle Bosschenaren.

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Lees hier onze huisregels

Vragen of opmerkingen?
Neem contact op!

 

 

Cookie-instellingen