In plaats van parkeerterreinen moeten er parkeergarages komen.

04-05-2020
103 keer bekeken 6 reacties

Denk met ons mee! We horen graag welke kansen jij ziet voor dit gebied. Hieronder vind je een aantal stellingen, waarop je steeds met ‘eens’ of ‘oneens’ kunt reageren. Gewoon door op de button in de afbeelding te klikken. Iedere reactie is waardevol. 

Wil je ook een toelichting achterlaten bij je keuze? Klik dan op de ‘lees meer’ tekst onder de stelling en laat daar je reactie achter.

Wil je daarnaast ideeën, dromen en suggesties met ons delen voor dit gebied, laat dan een open reactie achter.   

Filter op thema:

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

 

 

 

Stellingen:

Thema: parkeren. Er zijn veel parkeerplaatsen in het gebied. Denk maar aan de parkeerplaatsen bij het stadion, het Sportiom, het transferium en de P+R bij station Oost. Bij evenementen is het er druk met parkeren en staan er veel auto’s, maar op andere momenten is het juist heel rustig en leeg.

Met het oog op de toekomst kan hier mogelijk slimmer mee worden omgegaan. Zonder dat het ten koste hoeft te gaan van de mogelijkheden om er te parkeren. Welke kansen en mogelijkheden zijn er voor parkeren? Welke parkeerproblemen zijn er in de omliggende wijken?

Afbeeldingen

Parkeren, verkeer, smart mobility

Stemmen

183 totaal
153 eens
30 oneens

Reageren

Twitter

6  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...
anonymous 30-06-20 om 8:54

ondergrondse parkeergarages

Anoniem 15-06-20 om 21:35

parkeergarages zijn minder grondintensief en kunnen voor een deel in andere functies worden ingepakt

Jelle 25-05-20 om 12:49

deze wijk ligt op een OV-knooppunt (zeker in de toekomst). Mensen die hier willen wonen, kiezen hier bewust voor en daarom kan deze wijk een autoloze wijk worden. Fiets, trein en bus zijn prima alternatieven op deze locatie. Daardoor meer ruimte voor groen en meer leefbaarheid. De eigen auto is in deze toekomstige wijk een achterhaald begrip. Dan zijn er ook geen grote parkeergarages nodig.

Anoniem 16-05-20 om 14:33

Ik ben voor maar, dan wel laag (2 verdiepingen) en met een natuurrijk uiterlijk. En duurzaam

Jan Bettgens 09-05-20 om 14:13

Ja, maar ten wel ter vervanging van de huidige parkeerplaatsen en niet ter uitbreiding van de parkeerplaatsen. Niet nog meer blik in de stad. 

Leon 09-05-20 om 8:42

Parkeergarages klinken mooi, maar zijn duur, gezichtsbepalend (tenzij onder de grond) en meestal duurder in gebruik, waardoor de wild-parkeer overlast bij evenementen toeneemt. De capaciteit kan ook Roemenen door slimmer gebruik van de bestaande parkeergelden (P&R, Transferium, Veld bij Sportiom, plaatsen van Sportiom en stadion, veld bij stadion). Daarbij is de lokale OV in het gebied nog te verbeteren en de behoefte naar parkeren daarmee te verminderen.

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Lees hier onze huisregels

Vragen of opmerkingen?
Neem contact op!

 

 

Cookie-instellingen