Er moet meer parkeergelegenheid komen op de P&R van het station.

04-05-2020
91 keer bekeken 9 reacties

Denk met ons mee! We horen graag welke kansen jij ziet voor dit gebied. Hieronder vind je een aantal stellingen, waarop je steeds met ‘eens’ of ‘oneens’ kunt reageren. Gewoon door op de button in de afbeelding te klikken. Iedere reactie is waardevol. 

Wil je ook een toelichting achterlaten bij je keuze? Klik dan op de ‘lees meer’ tekst onder de stelling en laat daar je reactie achter.

Wil je daarnaast ideeën, dromen en suggesties met ons delen voor dit gebied, laat dan een open reactie achter.   

Filter op thema:

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

 

 

 

Stellingen:

Thema: parkeren. Er zijn veel parkeerplaatsen in het gebied. Denk maar aan de parkeerplaatsen bij het stadion, het Sportiom, het transferium en de P+R bij station Oost. Bij evenementen is het er druk met parkeren en staan er veel auto’s, maar op andere momenten is het juist heel rustig en leeg.

Met het oog op de toekomst kan hier mogelijk slimmer mee worden omgegaan. Zonder dat het ten koste hoeft te gaan van de mogelijkheden om er te parkeren. Welke kansen en mogelijkheden zijn er voor parkeren? Welke parkeerproblemen zijn er in de omliggende wijken?

Afbeeldingen

Parkeren, verkeer, smart mobility

Stemmen

191 totaal
24 eens
167 oneens

Reageren

Twitter

9  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...
Anoniem 21-09-20 om 19:35

Voor de coronatijd kwam het regelmatig voor dat minimaal 10 auto's hun auto in het gras moesten parkeren. 

Anoniem 20-05-20 om 20:32

Nog meer?!

Anoniem 19-05-20 om 15:43

In ieder geval meer ruimte voor fietsparkeren! op een overzichtelijke en goed bereikbare manier,

JW 17-05-20 om 10:48

Ik vrees dat als de parkeergelegenheid bij station Oost afneemt, er meer parkeerdruk zal ontstaan in de Buitenpepers: lastiger een parkeerplek vinden, parkeervergunning, lastiger om bezoek te ontvangen. Helemaal als er stedelijke ontwikkeling in het gebied komt.

Anoniem 16-05-20 om 23:27

alleen eens als dit betekend dat transferium verdwijnt of krimpt. Oude bastion tegen de vlakte brengt ook wat ruimte mee.

nieuwe bewoner 14-05-20 om 14:54

Goede aansluitingsmogelijkheden vanaf het station zijn cruciaal om OV te bevorderen. Daarnaast kunnen de parkeerplaatsen dubbel gebruikt worden met de scholen aan de hervensebaan en sportfaciliteiten in de buurt.

Harry van Haren 11-05-20 om 11:04

bevordering van gebruik van het openbaar vervoer en verhogen van het aantal betaalbare woningen gebeurt veel effectiever door de appartementen op locaties Bastion Hotel, tegenover Dominee Pierson College en voormalig KPN-gebouw niet van parkeerplaatsen te voorzien. En deze te reserveren voor bewoners zonder auto. Parkeerplaatsen geconcentreerd aanbieden onder de woningbouw op de transferiumlocatie. Hier parkeerruimte voor bwoners en transferiumgebruikers reserveren.

Joep 08-05-20 om 13:40

Ik denk dat er genoeg manieren zijn waarmee de parkeerplaatsen van het transferium dubbel kunnen worden gebruikt. Denk aan parkeren voor het zwembad of woningen en het transferium. 

Bewoner 07-05-20 om 15:20

Goede spreiding bij alle transferia is belangrijk

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Lees hier onze huisregels

Vragen of opmerkingen?
Neem contact op!

 

 

Cookie-instellingen