Online bijeenkomst over concept ambities

08-09-2020
282 keer bekeken 3 reacties

In mei van dit jaar informeerden we je over een interactief proces dat we toen startten om te komen tot een ambitiedocument voor het gebied bij station Oost. Inmiddels ligt er een concept ambitie. Deze delen we graag met je. We nodigen je daarom uit voor het bijwonen van een digitale sessie.

Nieuw stedelijk gebied

De ambitie is om het gebied te ontwikkelen tot een nieuw stedelijk gebied, waar wonen, werken en voorzieningen samen komen. Een groot aantal van jullie dacht hierover mee via het platform www.s-hertogenbosch.nl/oost. Neem er gerust nog eens een kijkje.

Waardevolle reacties

De richtingen en de input die we meekregen vanuit de omgeving zijn zeer waardevol. In de zomerperiode werkten we die verder uit. Er ligt nu een concept ambitiedocument. Daarin wordt duidelijk wat de ambities voor het gebied zijn. En hoe we zijn omgegaan met alle inbreng. Nu is het tijd om bij je na te gaan of we je goed hebben begrepen. En in hoeverre je je erin kunt vinden. Er zijn immers meerdere keuzes te maken in dit gebied.

Uitnodiging

Op maandagavond 21 september leggen we je de ambities graag voor. Dat doen we in een online bijeenkomst. We starten om 20.00 uur. Je hoeft je hiervoor niet vooraf aan te melden. 

Op de avond zelf is het voldoende als je bij aanvang op de volgende link klikt: https://samen.s-hertogenbosch.nl/livestream.

Tijdens de online bijeenkomst kun je reageren en vragen stellen. Uiteraard is de bijeenkomst achteraf terug te kijken via het platform www.s-hertogenbosch.nl/oost.  

Besluitvorming

Met jullie input tijdens deze bijeenkomst scherpen we het concept ambitiedocument aan. Daarna besluiten het college van burgemeester en wethouders, en de gemeenteraad erover.

Heb je op dit moment al een vraag? Stel 'm dan via oost@s-hertogenbosch.nl.

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

3  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...
Elly Trommelen 23-09-20 om 15:09

Hallo,

Ik heb de livestream teruggekeken. Ik vond het een goede presentatie. Wat betreft de woningbouw heb ik nog een vraag. Er wordt gesproken over woningbouw voor senioren maar zijn er ook mogelijkheden voor kleinschalige woonzorgvoorzieningen? Volgens mij is daar ook een grote behoefte aan nu en in de toekomst. 
 

Frank Zuylen 05-10-20 om 15:11

Wat een irritant format is dit. Ik had een uitgebreide lijst met vragen ingetikt en die is volledig verdwenen, nadat ik de captcha had aangetikt. Waardeloos communicatiekanaal.

Projectteam Station Oost en omgeving 08-10-20 om 11:52

Beste Frank Zuylen,

Wat ontzettend vervelend dat de vragenlijst verdwenen is nadat je de captcha hebt aangetikt. We hebben dit probleem voorlegd aan de helpdesk van het platform. Het probleem zit hem er in dat gebruikers de cookie-instellingen moeten wijzigen om de Captcha in te kunnen vullen. Hierdoor ververst het scherm en ben je inderdaad de eerder ingevulde informatie kwijt. Heel vervelend! Er wordt momenteel gewerkt aan een oplossing hiervoor. Zou je in de tussentijd je vragen willen mailen naar oost@s-hertogenbosch.nl? Dan zorgen we via die weg voor de beantwoording van je vragen. Excuses voor het ongemak!

Met vriendelijke groet,

Projectteam Station Oost en omgeving

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Lees hier onze huisregels

Vragen of opmerkingen?
Neem contact op!

 

 

Cookie-instellingen