Mogen we je een paar vragen stellen?

08-09-2020
137 keer bekeken 1 reacties

Kon je je idee├źn en dromen voldoende kwijt? Hoe zie je online meedenken? We hebben er een paar vragen over, om te achterhalen hoe het jou is bevallen. Het gaat om het invullen van enkele vragen kost je zo'n vijf minuten.

Met een paar korte vragen, die slechts enkele minuten van je tijd vragen, willen we graag een indruk krijgen hoe het meedenken over dit gebied de afgelopen periode voor jou was. Heb je het idee dat je je ideeën en dromen voldoende kwijt kon? Hoe zie je online meedenken, met een platform en online bijeenkomsten, ten opzichte van de ‘traditionele’ bijeenkomsten? Hier vind je de korte vragenlijst. We horen graag van je! 

En dankjewel voor je medewerking alvast! 

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

1  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...
René 15-09-20 om 8:50

Het gebied bevat al een middelbare school,bedrijven een mooi voetbalstadion met voetbalclub en wonen. Dit allemaal vlakbij een station dus in weeze is alles aanwezig. Het gaat er nu om,om het effectiever in te vullen en mooier te maken. Wat er nu staat vind ik persoonlijk prima. Kan altijd beter misschien.

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Lees hier onze huisregels

Vragen of opmerkingen?
Neem contact op!

 

 

Cookie-instellingen